Certificaten

U zoekt een officieel document voor het erkennen van een prestatie of iemands bekwaamheid. Het moet uniek zijn en passen bij de huisstijl van uw organisatie. Wij ontwerpen en produceren uw certificaat, getuigschrift of diploma voor het met goed gevolg deelnemen aan een cursus, opleiding of de bekrachtiging van een rechtsgeldige overeenkomst.

De certificaten worden geproduceerd als inkjetprint op 230 gr wit papier of op fine art paper. Alle gegevens, zoals bijvoorbeeld naam, prestatie, handtekening en logo, kunnen in het ontwerp worden geïntegreerd.

De certificaten kunnen worden geleverd met bijvoorbeeld een lijst, koker, omslag met lintsluiting, handgemaakte doos of map of houten kistje.

De certificaten kunnen worden voorzien van een standaard lakzegel met een afbeelding van een Franse lelie, een letter (standaard afbeelding) of een eigen afbeelding of logo.

Kijk hier voor de prijzen.

Een greep uit ons portfolio:

Certificaat Your Legacy

Certificaat Your Legacy in map met lintsluiting Materiaal certificaat 300 gr fine art paper met lakzegel Formaat oorkonde 21 x 29,7 cm Opdrachtgever Your Legacy Meer informatie over certificaten

Diploma SDU Toxic

Diploma CCSE Certifed Chemical Safety Expert Materiaal oorkonde 300 gr recycle met goudkleurig preegzegel Formaat oorkonde 21 x 29,7 cm Opdrachtgever SDU Toxic Meer informatie over certificaten

Certificaten Jaaropleiding

Certificaten Jaaropleiding Academische Rijkunst Materiaal oorkonde 300 gr wit met kunststof lakzegel Formaat oorkonde 21 x 29,7 cm Opdrachtgever PPI Eindhoven Meer informatie over certificaten

Certificaat van Waardering

Certificaat ter waardering van bestuursleden Materiaal oorkonde 300 gr wit Formaat oorkonde 21 x 29,7 cm Opdrachtgever PPI Eindhoven Meer informatie over certificaten

Waardering werkt ook voor uw organisatie

Waardering zet mensen in hun kracht en kent tal van voordelen die het tot onze visie maken dat waardering werkt. Bij gelegenheden van uitreiking is een foto-moment altijd nabij om uiteindelijk als wandplaat te fungeren in de woonkamer, aan de muur van de kantine of die van Facebook. Dat ene certificaat of diploma, die ene cheque of bijzondere brief krijgt dus veel meer reikwijdte en impact dan u aanvankelijk had gedacht. Uw goede daad is dan ook een logische kans voor u en uw organisatie. Een gewichtig instrument en dat moet een waardig representatief zijn.

Certificaatopmaat.nl is de specialist van Nederland op het gebied van op maat gemaakte certificaten, gratificaties, diploma's en tevredenheid betuigingen, maar ook voor uw officiële documenten, (internationale) samenwerkingsovereenkomsten of authentieke brieven ter nagedachtenis, als begeleidende persoonlijke brief bij uw testament of zelfs een schrijven gericht aan het Koninklijk huis. Certificaatopmaat.nl is ook gespecialiseerd in grote Cheques om van uw gift of donatie een waardevol marketinginstrument te maken.

Alle documenten worden met zorg, kunde en altijd op maat ontworpen met passie en eerbied voor uw bestaande huisstijl. Vervolgens wordt uw waardering op ambachtelijke wijze vervaardigd. Alle bescheiden wordt afgewerkt op het hoogste niveau met onder andere lint of lakzegel en kan gepresenteerd worden in een lijst of koker. Heeft u bijzondere wensen, maak ze ons kenbaar en we kijken graag wat we kunnen betekenen. Uw waardering is bij ons in goede handen, wij laten deze spreken en voor u werken. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

TOP