De ontwerper | Visie en werkwijze

Waardering vind ik belangrijk, ontwerpen het allerleukst!

Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan Academie voor Beeldende Kunsten Minerva in Groningen. Na deze succesvol te hebben afgerond, kreeg ik een baan bij een grafisch ontwerpbureau. Hier ontwierp ik logo's, huisstijlen, folders en meer. Soms individueel, soms in een team en voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Toch was ik ook altijd op zoek om invulling te geven aan mijn eigen ideeën en uitingen en dat leidde tot exposities met mijn eigen abstracte kunst. Een paar jaar geleden kwam ik op het idee om me te gaan specialiseren in oorkondes. Mijn vader was voorzitter van KNZB Kring Groningen en vond dat officials meer waardering mochten krijgen. Hij vroeg of ik eens wat leuks kon maken om uit te reiken aan iemand die veel voor de KNZB betekend had, waarop ik een combinatie ontwierp van een kunstwerk en een oorkonde.

Na de KNZB Kring Groningen volgden als snel Kring Drenthe, Overijssel en Gelderland. Certificaatopmaat.nl was geboren en bleek vanaf meet af aan een schot in de roos.

Werknemers die zich gewaardeerd voelen werken harder, nemen meer verantwoordelijkheid, stellen zich flexibeler op en kunnen zich beter verplaatsen in de belangen van de organisatie. Een uitzonderlijk gewaardeerde collega heeft een positieve invloed en vormt een rolmodel voor anderen. Een werkgever die zijn waardering openlijk uit, wordt zelf ook meer gewaardeerd door zijn of haar werknemers. Het bedrijf dat regelmatig zijn waardering toont kent een betere sfeer en bedrijfscultuur.

Kort gezegd denk ik dat waardering werkt en dat het iedere organisatie beter kan maken. Als specialist in waarderingen ga ik graag met u in gesprek hoe waardering ook uw organisatie verder helpt.

Ik hoop dat het een gewoonte wordt voor iedereen om elkaar meer, vaker en openlijker te waarderen. Privé, maar ook juist en zeker binnen organisaties en bedrijven.

Dat zou ik waarderen en dat is waar ik me voor inzet!

Renée Bergman

Blog

Waardering zet mensen in hun kracht en kent tal van voordelen die het tot onze visie maken dat waardering werkt. Bij gelegenheden van uitreiking is een fotomoment altijd nabij om uiteindelijk als wandplaat te fungeren in de woonkamer, aan de muur van de kantine of die van Facebook. Dat ene certificaat of diploma, die ene cheque of bijzondere brief krijgt dus veel meer reikwijdte en impact dan u aanvankelijk had gedacht. Uw goede daad is dan ook een logische kans voor u en uw organisatie. Een gewichtig instrument en dat moet een waardig representatief zijn.

Certificaatopmaat.nl is de specialist van Nederland op het gebied van op maat gemaakte certificaten, gratificaties, diploma's en tevredenheidsbetuigingen, maar ook voor uw officiële documenten, (internationale) samenwerkingsovereenkomsten of authentieke brieven ter nagedachtenis, als begeleidende persoonlijke brief bij uw testament of zelfs een schrijven gericht aan het Koninklijk Huis. Certificaatopmaat.nl is ook gespecialiseerd in grote cheques om van uw gift of donatie een waardevol marketinginstrument te maken.

Alle documenten worden met zorg, kunde en altijd op maat ontworpen met passie en eerbied voor uw bestaande huisstijl. Vervolgens wordt uw waardering op ambachtelijke wijze vervaardigd. Alle bescheiden wordt afgewerkt op het hoogste niveau met onder andere lint of lakzegel en kunnen gepresenteerd worden in bijvoorbeeld een lijst of koker. Heeft u bijzondere wensen, maak ze ons kenbaar en we kijken graag wat we kunnen betekenen. Uw waardering is bij ons in goede handen, wij laten deze spreken en voor u werken. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

TOP