Nieuws van Certificaatopmaat

Zo kunnen we de perfecte oorkonde ontwerpen voor jouw organisatie

Voor iemand in het bijzonder of een specifieke groep of afdeling…

Omdat goede mensen goud waard zijn

Oorkondes met bladgoud laten maken Waardering is het meest waardevolle…

Professionele oorkonde laten maken en drukken

Een oorkonde laten maken; het schiet je plots nog even te binnen. Dat jubileum of afscheid mag toch niet zonder tastbare waardering voorbij gaan, maar het moet wel een waardevol document zijn en geen uitgeprinte oorkonde zoals je die kent van de lokale cadeauwinkel!

Oorkonde drukken zonder je druk te maken

We gaan langzaam richting oktober en daarmee staat het laatste kwartaal alweer voor de deur. Voor veel werkgevers en organisaties is de laatste maand van het jaar het moment voor gratificaties, tevredenheidsbetuigingen, oorkondes en andere uitingen van waardering. Neem nu alvast contact met ons op over de gewenste soorten en aantallen en specifieke wensen zoals lakzegels, erelint, lijsten en meer. Ook al weet je de namen en specifieke informatie nog niet; zo ben je wel ruim op tijd. De persoonlijke informatie zoals een naam en andere gegevens kunnen we vlak voor levering nog invullen.

Mooi artikel over certificaatopmaat.nl in het vakblad Printmatters

Mooi artikel over certificaatopmaat.nl in het vakblad Printmatters editie najaar 2016.

Wie heb jij onlangs gehypnotiseerd en bedankt voor de fijne samenwerking?

Wanneer je iemand bedankt voor de fijne samenwerking dan is een…

Oorkonde laten maken door de nummer één in waarderingen

Een oorkonde laten maken laat je dan ook over aan de nummer één in waarderingen; certificaatopmaat.nl. Wil je een oorkonde laten maken met lakzegel of erelint, in een lijst of koker? Kijk op www.certificaatopmaat.nl voor een overzicht van de prijzen en mogelijkheden en vraag meteen een offerte aan.

Drie factoren om een oorkonde te laten ontwerpen

Een oorkonde laten maken voor jullie organisatie kun je hier gemakkelijk aanvragen via info@certificaatopmaat.nl.

Een getuigschrift opstellen voor een werknemer

Laat een getuigschrift naast een integere inhoud ook de gewenste uitstraling reflecteren. Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan voor het ontwerpen van het getuigschrift voor uw onderneming.

Gratificatie bij pensioen

Wil je als werkgever een oorkonde bij een gratificatie bij pensioen laten maken dan moet dat natuurlijk in de juiste stijl. Dat kan bij Certificaatopmaat.nl.

Zo origineel kan een oorkonde vaderdag zijn

Een oorkonde Vaderdag kan in diverse stijlen ontworpen worden. Strak en simpel, speels, nostalgisch, barok of erg kleurrijk. Vervolgens kunnen we deze prachtig afwerken met lint en lakzegel, leveren in een map of inlijsten.

Met een grote cheque haal je meer uit je campagnes

Met een grote cheque kun je een winnaar namelijk pas echt in het zonnetje zetten. Een geldbedrag of een jaar lang gratis pannenkoeken eten, het maakt niet uit. Met een grote cheque in de eigen huisstijl breng je jouw bedrijf ook nadat de prijs is uitgereikt in beeld.