Werkwijze

Onze werkwijze

We zijn gedreven om van uw waardering een toonbeeld te maken van trots, een verlengstuk van de identiteit van uw organisatie of zelfs een marketinginstrument. Om dit proces optimaal te laten verlopen hanteren we een heldere en concrete werkwijze.

De bestelling

Plaats uw bestelling door het bestelformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@certificaatopmaat.nl of te bellen naar 06 100 57 350. U ontvangt altijd een officiële prijsopgave voordat de bestelling in gang wordt gezet.

Ontwerp en factuur

Binnen uiterlijk 7 werkdagen ontvangt u een ontwerp en de factuur. Indien gewenst voeren we wijzigingen door in revisies. Pas na uw goedkeuring wordt het ontwerp in productie genomen.

Productie en levering

Na goedkeuring van de proef en het voldoen van de factuur wordt de bestelling in productie genomen. U ontvangt een track & trace-nummer zodra de bestelling is verzonden. Levertijd in overleg.

Waardering zet mensen in hun kracht en kent tal van voordelen die het tot onze visie maken dat waardering werkt. Bij gelegenheden van uitreiking is een foto-moment altijd nabij om uiteindelijk als wandplaat te fungeren in de woonkamer, op de muur van de kantine of die van Facebook. Dat ene certificaat of diploma, die ene cheque of die bijzondere brief krijgt dus veel meer reikwijdte en impact dan u daarvoor bij stil had gestaan. Uw goede daad is dan ook een logische kans voor u en uw organisatie, een gewichtig instrument en dat moet een waardig representatief vormen.

Certificaatopmaat.nl is de specialist van Nederland op het gebied van op maat gemaakte certificaten, gratificaties, diploma's en tevredenheid betuigingen, maar ook voor uw officiële documenten, (internationale) samenwerkingsovereenkomsten of authentieke brieven ter nagedachtenis, als begeleidende persoonlijke brief bij uw testament of zelfs gericht aan het Koninklijk huis. Certificaatopmaat.nl is ook gespecialiseerd in grote Cheques om van uw gift of donatie een waardevol marketinginstrument te maken.

Alle documenten worden met zorg en op maat ontworpen met kunde, passie en eerbied voor uw bestaande huisstijl om vervolgens op ambachtelijke wijze te worden vervaardigd. Alle bescheiden wordt afgewerkt op het hoogste niveau met onder andere lint of lakzegel en kunnen gepresenteerd worden in een lijst of koker. Heeft u bijzondere wensen, maak ze kenbaar en we kijken wat we kunnen betekenen. Uw waardering is bij ons in goede handen, wij laten uw waardering spreken. Laat ook uw waardering werken en vraag meteen een offerte aan.

TOP