Voor iemand in het bijzonder of een specifieke groep of afdeling wil je namens je organisatie ruchtbaarheid geven aan de waardering die je hebt voor hen. Een goed fles wijn, bos bloemen of cadeaubon volstaan uitstekend, maar toch wil je iets meer body geven aan de uitreiking, iets dat blijvend is en waardoor men eraan

Omdat goede mensen goud waard zijn

maandag, 14 november 2016 Door:

Oorkondes met bladgoud laten maken Waardering is het meest waardevolle dat je een mens kan geven. Toch wil je naast een setje mooie woorden ook een document die deze woorden waardig weet te omlijsten. Dat begint met een bijzondere kwaliteit papier waarmee wij werken, en eindigt met de afwerking. Dat kan op veel manieren, met

Een oorkonde laten maken; het schiet je plots nog even te binnen. Dat jubileum of afscheid mag toch niet zonder tastbare waardering voorbij gaan, maar het moet wel een waardevol document zijn en geen uitgeprinte oorkonde zoals je die kent van de lokale cadeauwinkel!

We gaan langzaam richting oktober en daarmee staat het laatste kwartaal alweer voor de deur. Voor veel werkgevers en organisaties is de laatste maand van het jaar het moment voor gratificaties, tevredenheidsbetuigingen, oorkondes en andere uitingen van waardering. Neem nu alvast contact met ons op over de gewenste soorten en aantallen en specifieke wensen zoals lakzegels, erelint, lijsten en meer. Ook al weet je de namen en specifieke informatie nog niet; zo ben je wel ruim op tijd. De persoonlijke informatie zoals een naam en andere gegevens kunnen we vlak voor levering nog invullen.

Mooi artikel over certificaatopmaat.nl in het vakblad Printmatters editie najaar 2016.

Wanneer je iemand bedankt voor de fijne samenwerking dan is een handdruk een beetje weinig. Waarschijnlijk hebben jullie veel aan elkaar gehad en heeft het jullie allebei wel degelijk iets opgeleverd; anders zou je het überhaupt niet zo stellen; ‘bedankt voor de fijne samenwerking’. Oke, we zijn er dus over uit dat we een relatiegeschenk

Een oorkonde laten maken laat je dan ook over aan de nummer één in waarderingen; certificaatopmaat.nl. Wil je een oorkonde laten maken met lakzegel of erelint, in een lijst of koker? Kijk op www.certificaatopmaat.nl voor een overzicht van de prijzen en mogelijkheden en vraag meteen een offerte aan.

Een oorkonde laten maken voor jullie organisatie kun je hier gemakkelijk aanvragen via info@certificaatopmaat.nl.

Laat een getuigschrift naast een integere inhoud ook de gewenste uitstraling reflecteren. Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan voor het ontwerpen van het getuigschrift voor uw onderneming.

Gratificatie bij pensioen

donderdag, 14 juli 2016 Door:

Wil je als werkgever een oorkonde bij een gratificatie bij pensioen laten maken dan moet dat natuurlijk in de juiste stijl. Dat kan bij Certificaatopmaat.nl.

TOP