Drie factoren om een oorkonde te laten ontwerpen

Een oorkonde laten ontwerpen is een goede keuze. Zoveel mensen proberen het wel even zelf zoals ook zoveel mensen zelf wel even een website maken in de tijd die zij eigenlijk niet over hebben. Terwijl ontwerpen mijn specialiteit is heb ik er toch voor gekozen mijn website te laten maken door de bedreven heren van 321Media; iedereen zijn specialiteit. Natuurlijk heb ik de nodige inbreng gehad. Ontwerpen namelijk heeft behoudens creativiteit ook vooral met luisteren te maken. Luisteren naar de wensen van de klant.

Zo werkt het ook bij een oorkonde laten ontwerpen. Wanneer je Certificaatopmaat.nl benaderd voor het laten ontwerpen van je oorkonde, dan zullen wij hier zeer zorgvuldig mee omgaan. Hieronder drie elementen waarmee we in ieder geval rekening houden:

– De huisstijl van je organisatie
Het is belangrijk dat de oorkonde een verlengstuk is van de eigen organisatie. Zo wordt waardering duidelijk verbonden aan van het bedrijf. Deze positieve associatie zal de toekomstige inzet van de medewerker stimuleren.

– De toon van de oorkonde
Is het een zeer formele aangelegenheid, dan maken wij daarvoor diverse ontwerpen en (luxe) afwerkingen, bijpassende lettertypen, diverse papiersoorten en natuurlijk formaten. Wil je een informele oorkonde laten ontwerpen, dan kan dat ook natuurlijk. We laten onze creativiteit graag op zijn beloop.

– De presentatie
Niet onderschat mag worden hoe de oorkonde ten tonele verschijnt. Het is vaak in officiële gevallen en de presentatie moet dan passend zijn. We hebben prachtige mappen, lijsten of kokers. In overleg of naar eigen wens kunnen we bepalen wat het meest geschikt is.

We luisteren graag naar jullie wensen waarna jullie door ons een oorkonde laten maken die datgene reflecteert dat je zo graag uit wilt stralen. Een oorkonde laten maken voor jullie organisatie kun je hier gemakkelijk aanvragen via info@certificaatopmaat.nl. Wanneer een oorkonde eenmaal ontworpen is, houden we deze in ons systeem voor toekomstige nabestellingen.