Noordkaap Challenge voor Serious Request

Over krap een week, op maandagochtend 8 december, geeft Giel ‘live on air’ op 3FM het startschot voor de biggest edition ever van de Noordkaap Challenge voor 3FM Serious Request.

Niemand minder dan 3FM-er Lex Uiting (o.a. ex Jakhals, RAMBAM), DJ en acteur Ferri Somogyi (o.a. GTST) en actrice en presentatrice Kimberley Klaver (SpangaS, Verliefd op Ibiza, Atlas, Sterren Springen) cruisen mee naar de Noordkaap met 35 mega gemotiveerde andere teams.

De 82 deelnemers trotseren extreme kou en gevaarlijke ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht. Onderweg voeren de teams en de BN-ers coole, heftige en bizarre opdrachten uit voor het goede doel. Niets is hen te koud! Na het ‘aantikken’ van de Noordkaap koerst de karavaan direct naar het Glazen Huis in Haarlem. Met als doel een zo groot mogelijke cheque voor Serious Request te overhandigen aan de 3FM DJ’s.

De start van de Noordkaap Challenge 2014 is op maandag 8 december a.s. om 06.45 uur in de uitzending van Giel, live vanaf het Mediapark in Hilversum, voor de 3FM Studio. De teams maken zich vanaf 05.30 uur klaar voor de start. Op zaterdag 20 december einde middag is de finish bij het Glazen Huis in Haarlem gepland.

Op die dag wordt ook de grote cheque overhandigt, die door Certificaatopmaat is verzorgd.

Wilt u ook een grote cheque laten maken, kijk dan hier voor meer informatie.

Cheque Noordkaapchallenge

Uitreiking grote cheque in het Glazen Huis op 20 december 2014.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.