Reproductie Frank verkocht aan Makelaardij Huis

Certificaatopmaat.nl heeft een reproductie gemaakt van het kunstwerk ”Vrolijk Mens” van Frank Messchendorp. John Huis, bekend als makelaar en financieel adviseur van de RegioBank, heeft het eerst exemplaar gekocht.

Frank Messchendorp volgt in verband met onder andere motorische en visuele beperkingen zijn basisschoolopleiding op de Mytylschool te Haren. Tijdens tekenles kreeg hij kunstgeschiedenis over de Cobra kunstbeweging. Ondanks zijn beperkingen wist hij met de theorie op zijn eigen wijze een mooi schilderij, met als titel “Vrolijk Mens” te maken. John Huis, die een foto van Frank zijn schilderij op Facebook voorbij zag komen, was hierin direct geïnteresseerd. Hij heeft een grote voorkeur voor strakke/abstracte kunst en ziet in Frank een ‘jonge Herman Brood’. Omdat Frank graag in het bezit wil blijven van het origineel heeft Certificaatopmaat.nl een professionele reproductie gemaakt voor het kantoor van John Huis aan de Kerkstraat 1 in Zuidbroek.

Frank zijn enthousiasme om verder te werken aan de ontwikkeling van zijn schilderskunst is mede mogelijk dankzij de ondersteuning van RegioBank en John Huis.

Wanneer u dit mooie kunstwerk van Frank wil bewonderen, bent u van harte welkom in het kantoor van John Huis. Als u interesse heeft in een professionele reproductie van het kunstwerk, dan kunt u deze bestellen door een e-mail te sturen naar info@certificaatopmaat.nl
Als u een reproductie van uw eigen kunstwerk wilt laten maken, kunt u ook contact opnemen via info@certificaatopmaat.nl of bellen met 06-100 57 350.